pátek 2. září 2016

JAK JSME SLI NA CESKO SLOVENSKO POLSKE ROZMEZI A NEDOSLI !






Dovolena na dovolene. Tak nějak by se dal nazvat náš trip do Beskyd. 
 Nápad to byl vskutku dobry, vzal nás tam náš táta, ktery je vášnivý turista a co se týče turistiky - úplný profesionál. To vis, čerstvý vzduch, kopce, slunce, pálenka, příroda..... To je pro nás "anglany" úplný balzám na duši. Hlavne pro mě, pro mou valasskou krev !
 
Ale co chci říct. Jednoho rana se rozhodlo, ze se půjde na rozmezí CR SK a PL . Ja samozřejmě natěšená jako male dite, ze si udělám nejake ty selficka a par společných fotek u nejake hranční brány nebo tak neco. Touha vidět neco paradniho me hnala sedmi mílovými kroky kupředu. Ikdyz jsem mela moji desetikilovou lásku na zádech, venku přes třicet stupňů a nějakých deset km pred námi. 

Asi po šesti kilometrech všeci začali funět a uvažovat o cestě zpátky taxíkem ! No chápeš to ?! Hlavne taxik kdesi v lese v kotaroch ! :D naštěstí můj táta profik ty line zadky povzbudil a nakopl a došlo se až do Hrčavy. Náš děda, když viděl hospodu, tak vypálil z lesa jak raketa a z rázu ho nikde nebylo. Zbytek samozřejmě rychle za nim. 

Před hospodou cedule s nápisem "rozmezí 2km". Tak jsem si rikala, ze lupnu jedno male hrčavské a ten kousek uz dojdu. Jenomže chlapi lupli těch piv moc, trochu gořaly a bylo vymalováno - šlo se zpátky domu se slovy, ze uz v podstatě na rozmezí jsme......






Stary pohraniční prechod




Žádné komentáře:

Okomentovat