úterý 29. dubna 2014

Proč trvám na tom, ze Angličan je úplný hlupák

Každy den se setkávám s něčím, co me totálně rozseka ( nevím, jestli smíchy nebo k pláči ). Občas si říkám, ze nejsem v Bristolu, ale v Kocourkove. Tak třeba například:

- Demence prvního stupně:
Dnes ráno stojím pred supermarketem a co nevidím. Auto s vyfouknutym kolem a uvnitř brunetka ( kupodivu ne blondýna :D ) v růžové mikine, růžové nehty, růžový mobil a růžový volant.... A byla naprosto v pohodě, vysmata jak lečo. No hned jsem to musela vyfotit ( sorry za kvalitu, to podstatný je snad vidět ).


- Pokročilé stadium:
" Jo aha, ty jsi z Československa. To je moc krásná země, byl/a jsem v Praze. Knedliky a pivo byli moc super!!! A to mluvíte se slovakama stejně, ze? "

( náhled na par forografií jak bydlíme v Česku ) " No byty uvnitř vypadají pěkné, tak jako u nás v Anglii. To teda nejste zase tak chudí. To se do Česka i rad podívám. "

- Neco jako totální dementilita:
" Neříkej mi, ze tu žiletku používáš UŽ tři měsíce! Jestli se porezes, tak prijdes o nohu, protože dostaneš zánět a oni ti v nemocnici uriznou celou nohu!!! " ... " aha, a na tos přišel jak " .... " no četl jsem článek na fejsbuku, ze holka měla měsíc starou žiletku a ta byla plna bakterii,  a když se porezala, tak ji museli amputovat nohu. "

" My tady klíšťata a komáry nemame, protože ti mají malárii a žiji akorát v Africe. "

 .... hele a tohle není jenom o tom, ze se setkávám se samyma *** , ale i chtyri lidi vyplodi absolutní hovadinu, Angličané jsou holt takoví.


Žádné komentáře:

Okomentovat