neděle 27. dubna 2014

U r just lazy

Zdravim , zdravim !!!!!!

Po delší pauze zase zpět.... Víte jak to je, nocni směny, přes den umýt nádobí, posnídat a pak celej den spát. Děsnej vopruz. Máme toho hodně, plus jeden ozralej kolega zkolaboval a rozbil si hlavu o paletu, par dni ho nebylo... Další - mladý - clen naši posádky,  se vymlouval na umírající ho tátu v hospicu, a tak byl na směně třeba jen hodinu a pul a to neudělal témeř nic. Tudíž naš skvělej šéf zaměstnal neco jako vojáka v domnění, ze konečně budou ve firmě normální lidi a ze zdatný svalnatec udělá kus prace. Opak byl však pravdou.





 No a tak se náš, uz tak malej, tým zmenšoval a zmenšoval  a ja víc spím a spím, protože uz proste nemůžu. ALE !!! Nebude to na dlouho, tohle me uz vážně sere. Je to par dni, co jsem udělala pohovor do my vysněný prace tady v Anglii. Je to pozice zdravotnického asistenta v soukromý nemocnici. PARÁDA HELE!!! Uz se nemůžu dočkat.

 JINAK CO JE NOVYHO ?
  Adoptovali jsme brachovu agamu. No zvíře je to úžasný, až na to, ze to žere červy a cvrcky. A z tohodle mam panickou hrůzu. Chudaka malyho nemůžu ani nakrmit. A co je nejhorší? Jeden druh cvrcku cvrka cele hodiny a dny než ho starej dobrák Clive sežere. A navíc jsou menšího vzrůstu a utíkají z terarka a to ja pak šilim. Cvrčci v ložnici, kuchyni, v koupelně no a vlastně všude možne poschovavani a crvlikaji dny a dny. Je to děsný, naštěstí Dan tyhle svině přestal kupovat. To víte, taky  ho to sralo.



 Jo a taky hledáme novy bydlení, protože platíme nehorazny prachy za neco, co bych mohla klidně nazvat středověkem. Zbrusu novy boiler přestal fungovat z vteřiny na vteřinu, což znamená, zádný teplo, tepla voda a nic ! Navíc je weekend. Tady nikdo v neděli nic nedělá, bože, tohle je za trest - sprcha jako zamlada u babci na prázdninách na chalupě. Kbelik s ohratou vodou, školní houba na tabuli a......A to se mi nechce mluvit o pokazenych dalších věcech.

No a jinak doufám, ze věci  nebudou uz tak crazy a vše  bude zase v pohodě.
Slunce v duši, lidi.... Mějte se rádi :D

Žádné komentáře:

Okomentovat