středa 30. dubna 2014

Dnes uschnu !








 Prvni maj, lásky čas.... Jo a u nás zamračeno a nejspíš to vypadá na déšť! Klasika, co se dá čekat od Anglie. A taky zrovna, když mam volno.
 Jsem vzhůru uz od tři ráno, ty noční se na me poznamenaly. Celkem nuda, Dan je v praci. Myslim, ze bude asi unavenej, kdyz prijde a to jsem mu chtěla říct o naši české tradici - líbání pod rozkvetlou třešní. A co, stejně tu ani rozkvetly třešně nejsou, teda aspoň myslím.
 Snažím se na fejsbuku o nějakou konverzaci, ale všeci spí anebo očividně nemaj zájem. Taky sleduju různý články na netu o módě, designu, cestování a tak ruzne. Ty jo, to je vopruz!!! Vzpomínám, jak bylo v Česku na prvního května vždycky super. Slunce, teplo, všechno krásně rozkvetly, výstava koni u nás na vesnici nesměla ani jeden rok chybět, v podvečer grilovacka s přáteli nebo rodinou ... A teď nic, proste nic. Tlacim nějaký anglicky sladkosti v pět rano, poslouchám hudbu, čtu novinky o Ivetce Bartosovy ( jakoze zadny prekvapeni ) a říkám si, ze zase bude fajn. 
 Navíc jsme furt bez teplý vody !!!! Údržbář nemůže sehnat součástku do boileru... Me asi klepne pepka! Dnes ma zavolat, a taky tu byl včera, když jsem doma poletovala ve spodarech a snažila jsem se umýt nějak aspoň nádobí v ohřaty vodě z rychlovarny konvice.
 No to byl docela trapas
Dan: " Babe he is here. " ( Samozřejmě hlavní dveře dokořán - ani nevím proč ). Tak se honem utíkám schovat z kuchyně do obýváku a údržbář v otevřených dveřích a úsměv od ucha k uchu.
Zarazim se a slušne pozdravim: " Good morning...... And sorry for this. "
Údržbář kamenny výraz  J A K O Ž E nic nevidel : " No problem, that´s allright."
 Tak samozřejmě, ze je vše v pořádku, očividně jen pro nej. Pan údržbář je starší pan, tak to zajisté chápe :) No stane se, jsme přece jenom lidi. 

A co vy? Jak to mate s prvním majem ?

Žádné komentáře:

Okomentovat