neděle 29. prosince 2013

             JAK JSEM NASLA ZASOBY ALKOHOLU


Po Vanocich by si clovek rekl, ze ho nemuze vubec nic prekvapit. Jenomze u nas doma je to asi jiny....

Obcas nevim, jestli jsem smolar ja anebo jen smulu nosim. Ku prikladu Boxing Day. Clovek rano vstane, dostane snidani az do postele... bla bla bla.... a vsechno je proste perfektni. Absolutni relax. Az do chvile, kdy se jede k dedovi na vanocni rodinou seslost.
 "No kde jste?" Vola Dannyho mama. Ja palim na rychlovku jeste jedno cigo , neucesana, neupravena. Samozrejme, ze Dan ma vzdy dost casu a nikdy mi nerekne kde a v kolik musime byt. Takze ABSOLUTNI honicka...rychle oblect, namalovat, ucesat...."Kde mam ten make up, kde jsou dziny, kam jsem polozila mobil?" a Daniel "Czeki, pohni si, uz tam musime byt." Znate to.
 A pri tom vse spechu jsem netipla uplne dobre cigo, takze mezitim vsim vzplanul popelnik s ostatnima vajglama. "Super", rikam si. Prvni podnet pro to, jak si zkazit dnesni den a totalne nasrat Daniela. No co  uz sklenicka vody vse vyresi a je po problemu.
 Sedame do auta. Danik se zda byt dobre naladen. Urcite uz nic nemuzu posrat. Opet vola mama, kde jsme ze vseci cekaji jen na nas. A on by to nebyl muj muz, kdyby opet nejel rally zavody. Jenomze starej Civik na tohle uz neni stavenej. Takze pri prudkem startu na krizovatce se urval vyfuk....se urval? Coze? Dan ho urval!!! Tohle ho ale nevytocilo z miry a spis ho to pobavilo. Mel radost z "krasneho" zvuku. Vylozene se bavil tim, kdyz sly okolo cesty rodiny s kocarkama se spicima miminama. Dupnout na plyn a... probudit dite...hahaha... vsak pockej Danieli, az jednou budes mit svoje.
 Karma je ale nelitostna. Po prijezdu k dedovi Dan sezral vsecko co mohl, slane, sladke dohromady. Nehlede na mlecnou dietu, co by mel dodrzovat. Pul hodinu stravil na zachode... a az do vecera trpel. No kazdopadne byl to super den.
 Druhej den rano se probudim, a myslim si, ze by to mohlo byt lepsi. Tyhle proklete rana me zabijeji.... snidane...anglican si nadiktoval jalapeno cheese chilli bites. Ok, jako by to vecer nestacilo, ale on me nikdy neposlechne. Lezu do mrazaku a odtud na me vypadne snad pet flasek s chlastem plus dalsich pet zustalo uvnitr.
 Tak si rikam, jestli je vazne postizenej nebo nevim, co to ma za uchylku. On nepije, teda malokdy, vicemene vubec. "Danieliiiiii!!!!"  Z loznice slysim jen smich.... Kdyz se ho ptam, co to ma znamenat, tak mi odpovedel, ze to je na Silvestra, prej at se moc nenudim :))) A vsadim dvacet liber na to, ze tohle neni rozhodne konec....
 See you later ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat