neděle 8. prosince 2013

PREDVANOCNI SHON....

 Docela panika, nemam darky, nemam cukrovi, stromecek v pokoji bez ozdob a ja stale na nocnich smenach, coz znamena, ze pres den spim. Tohle je depresivni ! Navic jsme tady bez snehu, teplota okolo desiti stupnu, takze vanocni nalada nehrozi, snad jenom, kdyz jdu do obchodu a v radiu hraji americke vanocni songy a lidi jako sracek:) Jo a aby bylo jasno - Takhle vypada pohled z naseho domu, docela komicke, kdyz se podivam na situaci v cesku, ale vicemene na druhou stranu ani nezavidim.




















               


                       







              








        ENGLAND vs CZECH REPUBLIC December 2013




Pristi tyden mame vanocni vecirek v praci, muj prvni vecirek ever ! Docela se desim. Daniel stale nema oblek a vypada to, ze ho to nejak netankuje. Ja vedu valku s zenskejma z officu, snad se moc neozeru a nevyvedu neco moc hloupeho anebo taky naopak ! Mozna se anglicke panicky pusti do bitky samy..heh..



Jinak se musim pochlubit, ze jsem docela previt. V tydnu jsem byla u kadernice a vyskubala jsem ji z draheho magazinu nejake domaci tipy do zimni koupele, kdyz mi sla udelat caj... Tady je jeden z nich:

Lazne s mentolovo cokoladovou taveninou

Ingredience : 
100 g tmaveho kakaoveho masla
50 ml mandloveho oleje
20 kapek pepermintoveho esencialniho oleje

Postup:
Do hrnce s varici vodou vlozte mensi hrnec s kakaovym maslem a nechte jej rozpustit. Pote jej stahnete ze sporaku a pridejte mandlovy olej. ( Tip - zkuzte pridat potravinarske pomerancove aroma ).  Smes nalijte do formicek ( vyborne se osvedsi silikonove formicky ) a vlozte do lednice. Po stuhnuti vyjmete a naaranzujte. Esencialni olej nakapejte do horke koupele.








Žádné komentáře:

Okomentovat