úterý 17. prosince 2013

Příhoda o tom jak si ne-zkazit vánoční náladu

S polskou kamaradkou Monikou

muj milovany budouci manazer :]


Tak a mame po pracovním vánočním večírku. Hele, byla to fakt pecka... A to vse díky tomu, ze mame nejbáječnější manažery, zastupce manazeru a mistry pod sluncem. A taky, protože nas pracovni polsko anglicky tým ční nad všemi týmy v anglii :)


 Začali jsme u Moniky ( zmiňovaná v prvním článku ). Ovšem, ze jsme přijeli s Danielem opět pozdě, takže jsme toho moc nepopili ( možna díky bohu ) a uz jsme zase frčeli taxalem do hotelu, kde to vlastne vsechno probihalo. 


Vse bylo v klidu, skvěle tři chodove jidlo, nejake drinky, mobilní bar u ruského kolegy v aute :D, trocha vánočního překvapeni, a v závěru diskotéka...první jsem měla obavy, ptz DJ vypadal jak kněz , ale hrálo se dobre, pro každého neco...


zakusek
 A opět bych to nebyla ja, abych neco nezvorala. Kvuli alkoholovému opojení jsem dočista zapomnela na Daniela, který se kdesi vypařil s partou anglických řidičů z prace a ja se tedy věnovala Monice s tim, ze pujdem protancit boty. Zrovnika, co jsem vyšla na parket, tak se musel objevit Daniel ... HA ... Tohle byl ďábel a ne můj Danicek... Nemusím vysvětlovat zarlivou scénu, kterou předvedl a ktera trvala snad tři hodiny a nepomohlo vůbec nic a hlavne na me poslal Tinu, největší podel a faleš ženská z kanclu, takže k tomu boji malem doopravdy došlo a jeste se do toho angažovala priopila Monika... Urcite si dokážete představit, ze to bylo spis trochu vic 'funny'. A to vse díky tomu, ze Danik vůbec nepije a tentokrat byl celou dobu v rusakove mobilnim baru. Ale koneckoncu co se skladliva, to se rádo miva. Druhej den lihoviny vyprchaly, znovu laska jak tram a ja se nemusela bat, ze skoncim opet nekde 'na ulici'.


 UTAJENA IDENTITA naseho ruskeho kamarada




NĚKOLIK DŮVODU PROC SE HÁDÁME před Vanocemi SE SVÝMI MUŽI:


- stres - predvanocni shon nedela nikde dobrotu

- ignorace - mate plne ruce prace, cukrovi, nakupovani, uklid a muzi sedi a cumi na televizi, no netrefilo by vas ?

- žárlivost - nedej boze, ze se zpozdite nekde v obchode... to je hned ohen na strese !

-  povysenost - kdyz uz se teda rozhodnou, ze vam s necim pomuzou, tak po vas stejne budou chtit
jiny postup prace a veta ' typicky zenske' vas zarucene nasere.

- lenost a neporadnost - po uklidu vsech lahvacu, plechovek a bordelu z baraku a ze stolu se snazite o nejakou dekoraci a oni vam to stejne zkritizuji.... sakra, tak proc to neudelaji oni, ze ?!


Ale diky bohu muj anglican neni povalec a Vanoce uplne zere. U nas doma mi se vsim  pomaha a stromocek musel nazdobit i on, protoze preci 'czeki' Vanoce jsou beztak shit :D No a my to musime mit doma pekne po anglicku a vsechno tip top :]]]]




A jak jste na tom vy, zeny ??? 










Žádné komentáře:

Okomentovat